YHTEYDENOTTO: Puh. 08-761 831 / e-mail: myynti@olkkonen.fi
Toimitusehdot


Toimitusehdot:

Tuotteiden hinnat 

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloisestakin tuotteesta voimassa olevan alv-%. Maksu suoritetaan Euro valuutassa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Halutessasi lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Jos haluat tilausvahvistuksen, ilmoita siitä tilauksen lisätietokentässä. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä tai tilauksen saavuttua järjestelmäämme. 

Mikäli hinnoissa on selkeä hinnoittelu tai järjestelmä virhe tai tuotteiden lukumäärä on väärä, pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotteita. Tälläisessa tilanteessa otamme yhteyttä tilaajaan neuvottelua varten. 

Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut toimitus- ja maksutavan mukaan. 

Toimituskulut ja tavat: 

Toimituskulut:

0-60€ tilauksiin: 5€
60,01-119,99€ tilauksiin: 2,90€
Yli 120€ tilauksiin: 0€

Maksutavat:

1) Posti- ja bussiennakko - Matkahuollon bussiennakko maksutavalla toimitettavat paketit lähetetään lähimpään matkahuollon määräasemalle. Postipaketit lähetetään tilaajan valitsemaan postin toimipisteeseen. Maksu tapahtuu vasta postissa tai matkahuollosta tuotetta noudettaessa. 

2) Verkkomaksu
– vastaanotamme Suomen verkkomaksujen kautta verkkomaksut yleisimpien pankkien verkkopankeista. 

3) Ennakkomaksu
– tuotteet on mahdollista maksaa etukäteen, joko kokonaan tai varausmaksun osalta. Tästä maksutavasta on aina sovittava ennakkoon myyjän kanssa. 

4) Maksu noudon yhteydessä
- Voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme ja noutaa sen myymälästämme. Maksu tapahtuu kun noudat tilauksen

5) Joustoluotto
- Valittaessa "Verkkopankki tai lasku" maksutavan pääset valitsemaan Joustoluotto maksutavan. Voit maksaa Joustoluotto laskun kokonaisuudessa tai erissä. Maksuaika 30 vrk. Laskuun lisätään 2,90€ laskutuslisä.  Lisätietoa Joustosta

Toimitustavat:

1) Matkahuolto Bussipaketti - Paketti toimitetaan lähimpään matkahuollon määräasemalle

2) Matkahuolto Lähellä-paketti
- Tilaus toimitetaan tilaajan valitsemaan matkahuollon toimipisteeseen.  Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Lähellä-paketin maksimipaino on 30 kg, tilauksen ylittäessä tämän toimitetaan tilaus Matkahuollon toimipisteeseen.

3) Postipaketti
- Paketti lähetetään tilaajan valitsemaan postin toimipisteeseen.

4) Nouto myymälästä
- Voit noutaa tilauksesi myymälästämme Haapajärveltä.  

Verkkokauppamme ei ymmärrä täysin tuotteiden kokoja. Voimme toimittaa postipakettina tilatun tuotteen kirjeitse postilaatikkoon, jos se on tuotteen koon puolesta mahdollista. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät mahdu pakettiautomaattiin, tilauksesi toimitetaan Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen.

Toimitustavat ja vaatimukset:

Aseet, patruunat, ruudit ja nallit toimitamme ainoastaan matkahuollolla. 

Aseet:

Aseiden toimittamista varten tarvitsemme kyseistä asetyyppiä vastaavan aseen voimassa olevan hankkimisluvan kaikki neljä (4) osaa allekirjoitettuna meille ennen toimittamista. Toimitamme aseen ja luvat asianmukaisesti täytettynä sovitulla toimitustavalla eli Matkahuolto tai nouto myymälästä. Pääsääntöisesti aseet toimitetaan aina jälkivaatimuksella/bussiennakolla henkilöllisyyden toteamista varten.

Toimita aseenhankintaluvan meille postitse. Halutessasi voit lähettää luvat kirjattuna kirjeenä, jolloin kirjeen kulkua pystyy seuraamaan lähetystunnuksella.

Luvat voi lähettää meille osoitteeseen:

Raimo Olkkonen Oy
Puistokatu 33
85800 Haapajärvi


Patruunat, ruudit:

Patruunalähetyksien toimitustapa on matkahuolto.  Jokaisen patruunatilauksen yhteydessä tarvitsemme aina kopion aseenkantoluvasta tai patruunoiden 
hankkimisluvasta ja henkilöllisyystodistuksesta. Ei väliä kuinka lyhyt/pitkä aika edellisestä tilauksesta on. 
Kopiot/kuvan aseenkantoluvasta sekä kopio/kuva voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksesta toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@olkkonen.fi  
Ruutien toimittamiseen tarvitaan myös kantolupa (hallussapitolupa) ja henkilöllisyystodistuksen kopio/kuva.  

Nallit:

Patruunoiden sytytysnallien hankkijalta edellytetään 18vuoden ikää = kopio/kuva henkilöllisyystodistuksesta meille. Toimitus tapahtuu Matkahuollolla.


Toimitusaika: 

Varastotuotteet: 1-3 työpäivää. Tuotteet jotka ovat "saatavilla" verkkokaupassamme löytyvät varastosta. Pyrimme toimittamaan tuotteet aina mahdollisimman nopeasti ja verkkokauppamme saldot pitävät 99 prosenttisesti paikkaansa. Virhetilanteessa ilmoitamme asiakkaalle viipymättä ja sovimme joko korvaavan tuotteen tai rahojen palautuksen asiakkaalle.

Toimitustuotteet:

Toimitusaika ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä 

Mikäli lähetystä tai yhteyden ottoa ei kuulu 1 viikon kuluttua, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseemme. 

Asiakaspalautukset:

Tuotteilla on 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoisessa pakkauksessa. 
Asiakaspalautusta varten saat ohjeet soittamalla 08-761 831 tai myynti@olkkonen.fi 

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee tästä ilmoittaa viipymättä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse myynti@olkkonen.fi tai puhelimitse 08-761 831

Asiakaspalautukset Matkahuollon kautta:
Matkahuollon palautustunnuksemme: 9518926

Muut: 

Noudatamme toiminnassamme kuluttajasuojaliitonohjeita sekä Suomen lakia


Loading...